THE PERFECT GIFT: JEWELLERY

BLUE LEATHER JACKET

YEL_1543YEL_1567YEL_1578YEL_1601YEL_1600YEL_1584Jacket: Atmosphere       Skirt: H&M Trend      Boots: Bianco     Sweater: H&M       Sunnies: Le Specs

Hej sweeties. Så fik jeg endelig lagt et outfit op her midt i eksamensræset! Ja, jeg går faktisk i skole hernede, selvom mine rejsebilleder ikke tyder på det :b det er nok derfor, at jeg sidder begravet i bøgerne nu haha.
Nå, men jeg ville vise jer et outfit jeg skød forleden. Og ja, hernede ligner det stadig (og føles) som efterår, hvilket jo er super lækkert. Jeg får dog nok et chok over kulden, når jeg kommer hjem om to uger. Jeg kan slet ikke forholde mig til, hvordan det vil blive, at komme hjem igen. Egentlig vil jeg gerne bare blive her, og så alligevel savner jeg min familie og venner – og en smule DK ;)

//Hi sweeties. During my current exam readings, I finally found some time to post a new outfit! Yes, I actually go to school down here, even though I know all my travel pictures suggest something different :b well, I guess that’s why I’m almost buried in my books right now haha.
Anyway, I wanted to show you this outfit I wore the other day. And yes, here it still looks (and feels) like fall, which is awesome. However, I’m pretty sure I will get choked or petrified by the cold as soon as I get home in two weeks. Can’t believe or imagine how it will feel like to be back. I actually really like it here and would like to stay, but I do miss my family and friends – and a bit DK ;)

4

 • Jeg har i flere år været på jagt efter den helt rigtige læderjakke. Det kan altså være noget af et projekt! :-)
  Men nu får jeg da helt lyst til også at eje en lyseblå læderjakke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • imeldascloset

   Ja kender det alt for godt – det en hel jagt! :) Men ja synes virkelig farven er fin og kan fungere som et godt alternativ til den normale sorte læderjakke :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er vild med din jakke – den er så fed.

  / Liselotte

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE PERFECT GIFT: JEWELLERY