THROWBACK WEDNESDAY

THE PERFECT GIFT: JEWELLERY

IMG_7591 copyIMG_7605IMG_7596 copyIMG_7599 copyNu er julen jo ved at nærme sig og dét at finde på noget at ønske sig selv, kan være næsten lige så svært, som at købe til andre. Og noget man som kvinde altid kan bruge, er smykker! Det bliver jeg i hvert fald aldrig træt af og det er da også altid noget, jeg ender med at skrive på ønskelisten. Jeg ville derfor tippe jer om hjemmesiden Chanti.dk, som er et rigtig godt sted at købe julegaver eller få inspiration til, hvilke smykker man præcis skal ønske sig. De har nemlig et kæmpe udvalg af smykker i forskellige prisklasser fra diverse brands, så der er noget for enhver smag. Selv er jeg meget til feminine og enkle smykker, så jeg er ret vild med mine nye øreringe fra Stine A, som er noget så fine.  De er helt enkle, hvilket er det, jeg godt kan lide ved dem. Jeg går nemlig ikke så tit med øreringe, medmindre de er meget diskrete, da jeg normalt er mere til ringe. Derfor synes jeg Zöl ringen passede perfekt til, da den også har et meget enkelt og ‘less is more’ look. Derudover er den perfekt at matche med andre små ringe, da jeg for tiden går med mange ringe på samme hånd.
Så hvis I mangler et sted at købe smykker i julegave, eller selv mangler inspiration til ønskelisten, så tag et kig forbi Chanti.dk <3

//Jewellery is something you always can put on your wishlist or give as a present, as it never goes out of style. I love simple and feminine jewellery, so I’m really happy with my new earrings from Stine A  and my ring from Zöl! How cute are they??

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THROWBACK WEDNESDAY