BANANA PANCAKES

BEST BURGER IN COPENHAGEN

IMG_8167 IMG_8174Hej piger :) Årh det er dejligt at have fri på en lørdag! Normalt arbejder jeg næsten hver lørdag, så det med at have fri i weekenden er stadig lidt vildt for mig haha. Derfor har jeg besluttet, hvad jeg skal lave: Absolut ingenting! Det vildeste jeg har gjort idag er nok at ramme fitness stram-op holdet i en time og lige få blogget her. Jeg planlægger samme stil i morgen. Nu starter jeg jo også i skole næste mandag (ikke at jeg klager over den lange ferie) så jeg vil bare slappe af og lave ingenting så lang tid jeg kan ;)
I går var jeg ude og spise på Halifax med min veninde Mona, da jeg havde onde tømmermænd  (halløj nexus) og cravede en burger. Jeg havde heller aldrig spist der før, men nøj, der er jeg altså gået glip af noget! Det er i hvert fald den bedste burger jeg har fået i København. Okay, jeg ved godt Halifax er old news for de fleste og jeg bare er langsom, men København har så mange spisesteder at det nogen gange kan være svært at vide, hvad man skal prøve og hvor der er bedst. Men min pointen var, at jeg synes Halifax laver fænomenale gode burgere! ellers faldt jeg også over denne guide over bedste burger restauranter i København I kan kigge på, hvis der sidder andre cravers derude ;)
ps. dette er ikke et sponsoreret indlæg, men blot en meget entusiastisk Louise

Hi sweets :) I’m off today so I’m really enjoying just to relax. The most active I’ve been today was when going to the gym and then making this blog post haha. Yesterday I was eating at Halifax (Burger restaurant chain) with my friend Mona as my hangovers (hello thursday’s bar) were craving a burger so bad. And it was soo good, the best I’ve had in Copenhagen for sure! Really worth a try if you want a really good burger – and might or might not have hangovers ;)
ps. this is not a sponsored post but just a really enthusiastic Louise

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BANANA PANCAKES