CHEAP NIKE SHOES

CHEAP SPORTSWEAR

sdfg1: Here       2: Here       3: Here       4: Here       5: Here      6: Here        7: Here       8: Here      9: Here

Nu er januar den store træningsmåned, så jeg er nok ikke den eneste, der er gået i gang med at træne igen. Jeg ville derfor tippe jer om billigt træningstøj, hvis I ligesom mig hader at bruge penge på det. Før i tiden prioriterede jeg det slet ikke, men det er jeg blevet bedre til nu. Men det gør stadig ikke noget, at det ikke koster så meget som f.eks. Nike eller Adidas ;) Nå, men det jeg ville fortælle jer var, at H&M og Gina Tricot har meget fedt sportstøj til virkelig få penge! Man kan få f.eks. en træningstop for 79 kr. og jeg synes faktisk kvaliteten er ret god til den pris. Gina Tricot har også mange fede items, såsom de sorte tights, som jeg er helt skudt i!

//January is the big workout month for many people so I guess I’m not the only one who’s working out again. So I wanted to tell you about where you can get cheap sportswear because brands like Nike or Adidas can be quite expensive. H&M and Gina Tricot offer many cool sport items, as the ones you can see at the picture, at a really good price. Like you can get a sports top from H&M for 79 DKK and the quality is actually great I think. I also really like the black tights from Gina Tricot!

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CHEAP NIKE SHOES