BLUE LEATHER JACKET

I’M BACK

IMG_4178Glædelig jul, godt nytår og hvad jeg ellers ikke har været her til at sige! Ja, der har godt nok været stille på bloggen. Jeg havde regnet med, at jeg under udveksling ville have mere tid til at blogge (eftersom jeg lige pludselig ikke havde 3 jobs og en hund at tage mig af) men det viste sig faktisk, at jeg havde meget mindre tid. Det giver egentlig ikke mening, men når man er på udveksling sker der bare så meget hele tiden – ikke kun i ens omverden men også inde i en selv – så jeg ikke har haft tid til at have nok fokus på bloggen. Jeg har rejst en del, faktisk sammenlagt hver weekend i to måneder, hvilket jeg slet ikke havde regnet med. Men eftersom jeg boede sammen med Amerikanere, der gerne ville se Europa, endte jeg med at rejse en del med dem ;) Jeg har besøgt Cinque Terre (Italien), Müchen, Nice, London, Sicilien, Venedig, Istanbul og Toscana. Jeg har set og oplevet så meget og det har været en følelsesladet oplevelse på så mange måder. Men det har været den bedste oplevelse i mit liv og jeg fortryder intet. Jeg vil i et andet indlæg fortælle mere om min udveksling i Milano :)
Så nu er det tilbage til virkeligheden. Det føles så underligt. Der er sket så meget i mit liv de sidste 4 måneder og herhjemme, er alt det samme. Det er en underlig følelse og det tager lidt tid, at komme tilbage til hverdagen. Men at komme tilbage til mine normale rutiner betyder også, at jeg vil begynde at blogge regelmæssigt igen. Ikke fordi jeg er nødt til det eller skal, men fordi jeg vil. Desværre har det været sådan, at jeg har følt jeg ‘skulle’ blogge, mens jeg var på udveksling, og jeg er ked af, at det endte med at blive sådan. Jeg har altid kun blogget fordi jeg har lyst og elsker det. Jojo jeg har da selvfølgelig også nogle ambitioner for bloggen, men lysten til at blogge kommer først. Så jeg håber virkelig, at jer der stadig er tilbage derude fortsat har lyst til, at følge med i mit univers :) Jeg vil arbejde på, at bloggen fremover vil byde på lidt mere varierede indlæg, der siger lidt mere om mig. Bloggen er stadig og vil altid være en modeblog, men jeg er også begyndt at se bloggen som et sted, hvor jeg også kan lade min tanker løbe, og det vil jeg prøve at blive bedre til at lukke jer lidt mere ind i. Håber I vil tage godt imod det :)
Puha, sikke en lang monolog jeg lige fik udgivet haha!

//Merry Christmas, happy New Year and what else I haven’t been here to say! I know, it’s been really silent here on the blog. I expected that I would have much more time to blog during exchange, since I all of sudden didn’t’ have 3 jobs and a dog to take care of. But it actually turned out that I had less time which makes no sense, I know, but so much stuff is going on all the time when you’re on exchange. Not only in your surroundings and in terms of the people you meet but also within yourself, which takes focus away from blogging. Also, I’ve been travelling a lot – actually all together every weekend for 2 months. I wasn’t planning or expecting that at all, but since I lived with Americans who wanted to see Europe, I kinda got sucked into it ;) I visited Cinque Terre (Italy), Munich, Nice, London, Sicily, Venice, Istanbul and Tuscany. I’ve seen so much, learned so much and it has been an emotional experience on so many levels. But it has been the best experience of my life and I have no regrets. I will in another post tell more about my exchange in Milan :)
So now it’s back to reality. It feels so strange. So much has happened the past 4 months and here at home, everything is the same. It’s a strange feeling and it will take some time to get back to everyday life. But coming back to my old routines also means that I’m gonna start blogging again regularly. Not because I must or have, but because I want to. So I really hope those of you that are left out there behind the screen still want to be a part of my universe here at the blog :) I will try to make more varied posts that will show more about me. The blog is still and will always be a fashion blog, but I’ve also started seeing the blog as a place where I can let my mind wander in written words. And I will try to be better in letting you into this. I hope you’ll welcome it :)
Wauw, quite a long monologue I just posted haha!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLUE LEATHER JACKET