10 ABOUT ME

MESSY HAIRSTYLES

collage1Pictures from pinterest.com

Jeg er typen, der elsker at prøve nye hairstyles og for tiden crusher jeg på messy hairstyles! Det ser cool og afslappet ud på den velovervejede måde, da vi alle godt ved man altså ikke vågner op med rodet hår på den måde (mit morgenhår kan i hvert fald på ingen måde måle sig med pæn rodet haha). Midler til målet kan være saltvandsspray, som normalt fungerer bedst for mig, eller at bruge hårspray efter man har touperet håret. Jeg kan måske lægge et billede op af mit forsøg på at lave sådan en frisure, hvis jeg får tid i løbet af ugen :)

//I’m that type who loves to try out new hairstyles, and right now I’m crushing on messy hairstyles! It’s looks cool and casual in the organized way, as we all know no one wakes up with pretty messy hair as in the pictures (like my morning hair does not look ‘nice’ messy haha). To get the look you can use salt water spray , which is my favorite, or you can use a hairspray after back-combing your hair. If I have time I might post a picture of my version of the hairstyle :)

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ABOUT ME