VIND SMYKKER FOR 500 KR.

2015 FASHION TREND: ALL DENIM

collage1collage2015 er jo allerede skudt godt igang og det er sæsonens trends også. Og en af dem, der for tiden fanger min opmærksomhed, er all denim! Denim nederdele, jakker, jeans, toppe, jumpusits you name it. For et gennemgående look kan man style denim items lag på lag. Jeg er ret vild med det cool, casual look det giver. Jeg får helt lyst til at hoppe i mine overalls haha! Så faktisk lige på Pinterest, at man kan style ret fede vinteroutfits med overalls, så måske burde jeg kaste mig ud i det? Hvis jeg gør, skal jeg nok vise jer det ;)
Nå, men for at komme trenden mere til livs synes jeg jeg mangler en blå basic skjorte, der kunne være ret fin at style sammen med mørke jeans. Jeg har denne her i kikkerten, som jeg synes kunne være et godt bud. Nå, jeg vil smutte igen, da jeg skal skype her lige om lidt. God aften piger :)

//The 2015 fashion trends already permeates the street fashion and one that catches my attention right now, is all denim! Denim skirts, coats, jeans, tops, jumpsuits you name it. And styling it with a layer-on-layer technique is even more trendy. I really like the cool and casual look denims gives! Now I’m just missing a basic blue shirt that I think could look great with a dark pair of jeans. I’m considering this at the moment :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND SMYKKER FOR 500 KR.