2015 FASHION TREND: ALL DENIM

BEIGE TROUSERS

IMG_8460 IMG_8469 IMG_8496 IMG_8534IMG_8499Top: Asos      Trousers: Zara        Heels: H&M         Sunnies: Asos         Bag: Vintage

Foråret er så småt på vej (selvom det dog endnu ikke kan mærkes på vejret), så jeg fik lige lyst til at lufte mine yndlingsbukser. Jeg elsker farven og pasformen, og de bliver også altid filligt brugt  om sommeren.
I dag skal jeg ud og besøge min veninde, hvor jeg skal smage sushi for første gang (I know, hvilken verden har jeg levet i, men normalt spiser jeg ikke fisk) og muligvis ind og se den omtalte Fifty Shades. Can’t wait! Men inden jeg smutter vil jeg lige minde jer om den giveaway jeg kører i øjeblikket, hvor I kan vinde et gavekort på 500 kr. til lækre smykker. I kan deltage her, hvis I ikke allerede har gjort det :) I den forbindelse sad jeg selv og kiggede på, hvilke giveaway’s andre bloggere kører. Her faldt jeg så over hjemmesiden online-giveaway.dk som er en hjemmeside, der samler alle de lækre giveaway’s danske bloggere kører. Jeg synes det er super smart at samle dem på én hjemmeside, så man ikke selv skal sidde og kigge hele nettet igennem.
Nå, jeg må smutte nu. Hav en god dag og ønsk mig held og lykke med sushi haha :b

//Spring is slowly coming (even though the weather still is pretty cold) so I wanted to wear my favorite trousers. I love the color and shape, and I wear them all the time during summer. Now I’m off to visit a friend and eat sushi (my first time!) and watch Fifty Shades – just like everybody else ;) Have a nice day sweets

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2015 FASHION TREND: ALL DENIM