FAVORITE LOOK: ALL BLACK ITEMS

COLD WEATHER OUTFITS

PicMonkey CollagePicMonkey Collage1PicMonkey Collage3PicMonkey Collage4PicMonkey Collage2Pictures from whowhatwear.com

Når man bor i kolde Skandinavien, hvor det faktisk er koldt og det sner en del om vinteren, er det nødvendigt evigt og altid at pakke sig godt ind. Jeg har tit så mange lag på, at det ligner jeg har store guns under jakken haha. Men det der irriterer mig mest er, at det er svært at se ‘fashionabel’ eller cool ud i ens vinter outfit, eftersom de federe items næsten altid ikke er varme nok. Som regel har jeg bare min Pajar jakke på, fordi den er varm nok. Men jeg er ved at være ret træt af den og vil gerne se lidt mere stylish ud og stadig være varm. Det må være muligt :b Jeg blev derfor inspireret af de her vinter outfits, da de faktisk formår at se fashionable ud og stadig være varme (minus de to i flats – hvordan kan det på nogen måde være varmt nok?! dog kan jeg godt lide ideen i outfittet). Jeg forsøgte mig derfor i dag med et lidt andet look, der er lidt federe end min Pajar jakke. Lægger nogle billeder op i morgen :)

//When you live in Scandinavia, where it’s actually really cold and snows a lot, it’s necessary to be wrapped up all the time. That makes it really hard to look ‘fashionable’ or cool while wearing winter outwear, because many of the cooler items aren’t warm enough. It’s been bugging me a lot that I always have to wear the same outfit because everything else is too cold. But I got inspired by these outfits (minus the two in flats – how can that be warm enough?! I do like the item combination though). So today I tried to mix an outfit that looks more interesting than my usual boring winter look. I’ll share the pictures with you tomorrow :)

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FAVORITE LOOK: ALL BLACK ITEMS