TODAY'S LOOK

PARTY OUTFIT

1Top: NLY One         Purse: Asos         Leggins: Topshop        Coat/blazer: Glamorous          Heels: Zara        Ring: JFR

Selvom jeg har festet en del i Milano under udveksling, og derfor har holdt mig lidt tilbage siden jeg kom hjem, kan jeg ikke komme udenom nogle fester de næste par måneder. Eller fester og fester, nok nærmere arrangementer, da jeg ved jeg i hvert fald skal til mindst en barnedåb, en 75-års og masser af veninde fødselsdage. Så jeg fiksede lige det her ønske fest outfit, som jeg sagtens kunne finde på at iføre mig til en af lejlighederne :) Jeg er især helt vild med den hvide top og den farverige blazer! Jeg elsker når forårskollektionerne kommer i butikkerne, da jeg er helt vild med pastel farver. Jeg har allerede mint på hjernen lige meget hvilken butik jeg går ind i haha

//Even though I’ve been partying a lot in Milan during exchange, and for that reason have been holding back since I got home, I know I still have some parties coming up the next months. Or parties might not be the right word, but events maybe, as I know I’m going to at least one baptism, one 75th birthday and lots of girlfriends’ birthday parties. And I think this outfit would be perfect for one of the occasions!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY'S LOOK