PARTY OUTFIT

REVIEW: CLARINS SATIN-SMOOTH BODY LOTION

IMG_8371 IMG_8377

Nu er det noget tid siden jeg har testet beauty produkter her på bloggen, så here we go. Jeg har igennem parfume-klik.dk testet denne bodylotion fra Clarins, som jeg sværger til i øjeblikket. Jeg er jo ret vild med Clarins og har før skrevet om Moisture Rich, som længe har været min favorit. Men det jeg godt kan lide ved denne Satin-smooth er, at den giver rigtig god fugt og næring, men ikke er for fedtet og tyk, som Moisture Rich nogle gange kan være. Som typisk skandinaver har jeg tør hud, så jeg er storforbruger af cremer og læbepomader om vinteren. Men jeg synes faktisk Clarins body lotionen gør det rigtig godt. Den kunne måske godt have været lidt tykkere i konsistensen, men igen synes jeg jo den tykkere udgave er for fedtet haha. Desuden indeholder cremen blødgørende elementer, der efterlader en med den blødeste hud. Det er jeg til gengæld virkelig fan af! Body lotionen har en meget feminin blomster-agtig duft, som jeg egentlig meget godt kan lide. Men hvis man er til mere neutrale dufte, kan den måske virke lidt stærk. I kan finde den her hvor den lige nu er på tilbud til 255 kr. :)

//It’s been a while since I’ve reviewed beauty products, so here we go. I’ve tested this bodylotion from Clarins in collaboration with parfume-klik.dk which has been a favorite the past week. I’ve tried other Clarins products before, but I really like the Satin-smooth body lotion because it gives a lot of moisture without being too thick. It also contains smoothing elements that leaves you with the softest skin. Definitely a fan of that!
The body lotion has a very feminine flower smell which I actually like. But if you like more a neutral smell then it can seem a bit strong. You can find it right here where it’s currently on sale at 255 DKK :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PARTY OUTFIT