REVIEW: CLARINS SATIN-SMOOTH BODY LOTION

TODAY’S INSPIRATION

Kender I det, hvor man er inde i en gråperiode? Hvor man ikke ligefrem er motiveret til noget og sofaen bare er mere tiltalende end at bevæge sig ud af lejligheden? (okay det går lige op for mig det lyder mere depri end det er, men I ved hvad jeg mener ;) Det i hvert fald her jeg befinder mig denne her uge. Så jeg fandt lige lidt inspirationsbilleder, der kan sætte humøret i en anden retning. For tiden har jeg forår, flotte frisurer og beauty billeder på hovedet. Enjoy <3

//Do you know the feeling when it’s like you’re in the grey zone? Where you’re not exactly motivated to do anything and the couch seems more appealing than leaving the appartment? (okay just realized this sounds more depressing than it actally is, but you know what I mean ;) Well, I’m in that state this week. So I’ve found some inspiration photos that can brighten the mood a bit. I’m currently obsessed with spring, pretty hairstyles and beauty shots. Enjoy!

collage2collagecollage1collage3collage4Pictures from pinterest.com

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REVIEW: CLARINS SATIN-SMOOTH BODY LOTION