COLD WEATHER OUTFITS

TODAY’S LOOK

IMG_8274 IMG_8285 IMG_8302Coat: Zara       Skirt: H&M       Sweater: Pull&Bear      Boots: H&M         Bag: H&M

   Hej piger :) som sagt ville jeg afprøve min nye mere opdaterede vinter style og endte derfor ud i dette outfit. Det var faktisk varmt nok, men måske kunne jeg godt have brugt nogle lidt tykkere strømpebukser haha. Ellers vil jeg selv sige dette outfit er mere vellykket end Pajar jakken og de kedelige vinterstøvler :b

//Hi girls :) as said, I wanted to try out a new more updated winter style, so I ended up with this outfit. It was actually warm enough but I guess the pantyhose could have been a bit thicker haha. But I would say this look is more interesting than the Pajar jacket and the boring winter boots :b

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COLD WEATHER OUTFITS