ANMELDELSE: SMUK PRODUKTER

UPDATE!

IMG_6495Heeej piger. Det længe siden! Og det er der faktisk en grund til. Jeg har nemlig tænkt mig at starte en ny blog. Eller det vil sige, at jeg vil ændre navnet på bloggen, designet og ændre lidt i min ide bag bloggen. Den ‘nye’ blog vil fokusere mere på outfitbilleder, trend indlæg og lidt om min hverdag. Før jeg er færdig med designet på den nye blog vil jeg derfor ikke blogge på her på Imelda’s. Jeg vil dog stadig have den samme hjemmeside, så for jer betyder det ikke noget :) Så det er altså helt med overlæg, at jeg ikke har blogget i noget tid. Men stay tuned piger. Jeg glæder mig virkelig til at blogge igen med et nyt og bedre koncept :D
Med hensyn til Chanti konkurrencen – hvor man kan vinde 500 kr. til lækre smykker – trækker jeg en vinder, når bloggens facebookside når over 600 likes. Der er nu 594 likes, så mon ikke vi klarer den ;) Del derfor gerne med jeres veninder, mødre, søstre og så videre piger! I kan deltage her :)

//Hii girls. It’s been a while! And there’s actually a reason for that. That is that I’ve decided to start a new blog. Or it means that I will change the name of the blog, the design and the idea behind the blog. The ‘new’ blog will focus more on outfit pictures, trend posts and a bit about my everyday life. Before I’m done with the new design I won’t be blogging here on Imelda’s. I will still blog from this site when the new one is launched, so all this won’t matter to you actually :)
But stay tuned for the new one! I’m really excited to get started again with a new and better concept :D

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ANMELDELSE: SMUK PRODUKTER