Red meets Snow white

New Year’s Eve Outfit

 

Dress: Rebecca Stella for Nelly    Shoes: No brand

Så fik jeg endelig lagt nytårs outfittet op på bloggen! Jeg vil også lige undskylde for kvaliteten af billederne og mangel på fotograf (:

Men godt nytår alle læsere og håber I alle havde en rigtig god aften med alle legemer i god behold! Jeg havde selv en rigtig god aften i selskab med gode venner og veninder. Det var første gang i 4 år jeg ikke var til privatfest, men byen i stedet, så det var lidt anderledes.

Der har været lidt stille på bloggen den sidste tid med hensyn til besøgstal. Håber det skyldtes jul og nytår og at I stadig gerne vil læse med (: Jeres besøg og kommentarer betyder så meget for mig. Jeg planlægger mange spændende ting på bloggen i det nye år, der indebærer et ydeligere trend og fashion fokus, da jeg bl.a. vil forsøge at tage masser af billeder til modeugen i slutninger af måneden og lave trend reports. Så stay tuned søde læsere <3

 

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig her på facebook

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig på Bloglovin

Follow on Bloglovin

 

8

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Red meets Snow white