Current wanties...

Trend Report – New Look Ladylike

Nu når vi er inde i 2013, betyder det snart begyndelse på den nye sæson SS13! Derfor har jeg kigget lidt på de tilhørende trends og tendenser. Og en af de helt store tendenser, er New Look Ladylike looket med dydige damer, romantik, fokus på taljen og brusende skørter. Det handler om, at klæde sig efter sin kropsform, samt pastelfarver og flæser. Og er der noget bedre end pastelfarver og feminine silhouetter? Ikke ifølge mig i hvert fald! (hvilket min sommergarderobe også bærer præg af). Looket sætter fokus på detaljen og tydeligt kig på undertøj, som derfor skal være feminint og romantisk.

Jeg er selv helt vild med det feminine look og har derfor fundet en masse fine ting, der visualiserer trenden.

Jeg planlægger at lave disse trend reports løbende om nye trends og tendenser. Men først vil jeg gerne høre, om det er noget I også synes er interessant og gerne vil have flere indlæg om? (:

Forresten vil jeg også fortælle jer, at jeg har fået biletter til modeugen samt et job på et modeshow som seater. Så I kan glæde jer til masser af spændende billeder!

Coral Dress: Saloni Iris silk dress     White Dress: Ida Sjostedt for Nelly   Bag: Asos  Lace Skirt: Jolie Moi    Feather Skirt: Jonas Hallberg   Underwear 1: Issue 1.3      Underwear 2: Elle Macpherson Intimates    Peplum top: H&M     Skirt 1: VILA     Skirt 2: H&M    Nailpolish: Chanel     Lace top: Vero Moda      Heels: Nelly      Lace Dress: Zetterberg    Turquoise dress: Dry lake    Peplum Dress: Topshop

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig her på facebook

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig på Bloglovin

Follow on Bloglovin

2

 • Jeg synes bestemt du skal lave flere indlæg som dette! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise Bonfils Høck

   Det vil jeg gøre så! Synes selv sådan noget er rigtig spændende at læse, så er glad for at høre du er enig (: mange for for feedback

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Current wanties...