WACKERHAUS AW14

JANUAR FAVORITTER

IMG_4975Januar er slut, så det er tid til månedens beauty favoritter :)

L’Oréal Elnett, extra kraftig: Jeg har eftehånden eksperimenteret en del med forskellige hårlakker og har i en periode brugt den gule glued hårlak fra GOT2b. Den holder virkelig godt, men den er faktik så kraftig, at den kan få ens hår til at klistre. Jeg ville derfor prøve en anden og er blevet ret glad for L’Oréal’s klassiske Elnett. Jeg har prøvet den før, men syntes ikke, den holdt særlig godt. Så denne gang købte jeg den ekstra stærke udgave og den holder virkelig – og gør ikke håret klistret, som den jeg plejede at bruge.

The Body Shop Coco body butter: Jeg elsker elsker min body butter fra Bodyshop og jeg tror faktisk, at den har været med på månedens favoritter før. Men den er altså bare så god! Den giver masser af fugt og dufter bare super godt. Hvis du også får tør hud, så er den klart et forsøg værd :)

Chanel Coco Shine no. 45: Jeg har før brugt Clarins røde læbestift, men jeg har aldrig syntes, at den holdt så godt. Den smittede af og jeg skulle hele tiden putte nyt på. Chanel skulle være nogle af de bedste læbestifte, så det måtte jeg prøve. Og jeg elsker den! Farven er helt perfekt til mig, da den ikke er helt postkasserød, men en smule mørk i det. Derudover holder den virkelig godt. Jeg kan godt have den på i flere timer uden, at farven falmer. Jeg giver folk ret i, at Chanel læbestifter er keepers!

GOSH Eyebrow pen: Øjenbryn er en af de vigtigste ting i min makeup rutine, da det er med til, at indramme øjnene. Jeg har i forvejen ret mørke bryn i forhold til min hårfarve, men jeg tegner dem alligevel mildt op for at fylde ‘hullerne’ ud og give et mere ensformigt resultat. Til det er jeg rigtig glad for GOSH pennen, der fungerer som en tus, som farver meget mildt. Jeg har også prøvet med forskellige øjenbryn øjenskygger, men jeg synes denne her giver et mere naturligt resultat.

Puha, det gik lige op for mig, at det har taget mig 1 time, at skrive det her indlæg, fordi der er dokumentar om Coco Chanel på DRK haha! Skynd jer at zap over – det er ret spændende ;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WACKERHAUS AW14