FEBRUAR FAVORITTER

SPRING TREND: KIMONOS

kimono

1: River Island     2: Asos      3: H&M      4: Minkpink        5: Asos        6: Asos        7: Asos        8: Topshop

En af de forårstrends, jeg virkelig craver, er kimonoer! Jeg synes, det er et rigtig godt alternativ til vinterens tunge uld cardigans, der bliver erstattet med let silke. Man kan også finde nogle mere enkle end dem, jeg har fundet, men jeg synes blomsterprintet ser sofistikeret og sommerligt ud :)
Til at starte med var jeg lidt i tvivl om, hvordan man egentlig skulle style dem, da det jo godt kan ligne en morgenkåbe.. Men efter at have set nogle forskellige outfits synes jeg faktisk, at den kan styles med næsten alt. Hvis man ser det som en cardigan, kan den se fin med f.eks. et par skinny jeans eller en stram nederdel. Til sommer tror jeg også det kunne se fedt ud, at sammensætte kimonoen med shorts og bare hen.
Jeg er især vild med med nr. 2,3, og 4 :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FEBRUAR FAVORITTER