Interior - Lisbeth Dahl SS13

Today: Putting on those..

Jacket: Zara   Socks: Pieces   Beanie: Topshop   Sweater: Bik Bok   Shoes: NLY trend Sunnies: Ray Ban   Bag: Gina Tricot

…long socks! Ja, det er huundekoldt, så fik lyst til at hoppe i mine knæstrømper, da jeg skulle ud og gå tur med Marley. Som I kan se, var han ikke meget for at stå stille, men fik da nogle søde billeder med ham alligevel (:

Jeg er nu færdig med mine eksaminer og har derfor endelig lidt ferie. Så jeg ser frem til at slappe lidt af og forberede, hvor jeg skal hen under modeugen. Det bliver så spændende! Så nu vil jeg gå i gang med at kigge på, hvor jeg skal hen de forskellige dage. Derudover vil der komme mange flere indlæg her på bloggen, fordi jeg nu har tid igen (:

Forresten ville I gøre mig virkelig glad, hvis I vil gå ind og kigge på bloggens facebook side her, da jeg vil udlodde min første giveaway, når jeg når 150 likes. Lover det bliver en god giveaway, så tag gerne et kig og del endelig. Og tusinde tak til alle jer, der følger mig i forvejen. You’re the best <3

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig her på facebook

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig på Bloglovin

Follow on Bloglovin

 

 

5

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Interior - Lisbeth Dahl SS13