Are you the winner?

Spring nails <3

SDC13767SDC13776SDC13772 Nailpolish: Essie

God eftermiddag lovebugs (: Det sjældent jeg laver indlæg så tidligt på dagen, men der er nu heller ikke noget som en god overspringshandling, når man har haft forelæsninger siden kl. 08..

Jeg ville egentlig bare vise jer en af mine yndlingsneglelakker her til foråret – min Essie i lilla pastel fra spring kollektionen. Jeg eeelsker den! Den er så sommerlig. Ja ved godt, jeg ikke har de flotteste lange negle, men ville også bare vise jer den fine farve (:

Forresten ville jeg lige dele et lille tip med jer: Nogle af jer har spurgt ind til min taske i blå pastel fra H&M, jeg købte for nylig. Den blev desværre hurtigt udsolgt. Men jeg så i går, at der er kommet en ny på deres website til kun 179 kr, der minder om den. I kan se den her

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig her på facebook

I kan finde mig på instgram som ‘imeldascloset’

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig på Bloglovin

Follow on Bloglovin

5

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Are you the winner?