FESTIVAL OUTFIT#4

Sweet candy

CIMG0356CIMG0354CIMG0362        CIMG0366CIMG0368Playsuit: Topshop      Blazer: Zara    Bag: H&M       Bracelet: Vintage      Shoes: Vagabond

Endelig ENDELIG er jeg tilbage på bloggen! Jeg er virkelig ked af jeg ikke har kunne blogge rigtigt, men jeg håber I alligevel fik noget ud af indlæggene der var lavet, mens jeg var på festivalen – som jeg speaking of fortæller jer om imorgen ;)
Efter jeg kom hjem fra Roskilde havde jeg nemlig ikke min computer, da den har været til reperation. Den kunne ikke finde ud af at lave flere ting på én gang uden at gå i spasmo. Men det er forhåbentlig fikset nu :)
Her er lidt billeder af dagens outfit. Ikke min bedste præstation, men der var ikke så meget tid og derfor få billeder, der ikke er sløret. For en gangs skyld ser I mig også i flade sko – denne gang med mine nye ballerinaer fra Vagabond. Jeg har næsten kun flade sko på, når jeg er på arbejde. Jeg har været på arbejde siden jeg kom hjem til Roskilde, fordi jeg allerede rejser igen til Frankrig på fredag. Så jeg skal faktisk allerede i gang med at pakke igen, selvom jeg ikke engang har pakket mine taske ud fra Roskilde.. arg, tøj stress! Må hellere gå i gang. Det er godt at være tilbage på bloggen <3

 

 

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig her på facebook

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig på Bloglovin

Follow on Bloglovin

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FESTIVAL OUTFIT#4