Vind et gavekort på op til 1000 kr. til tøj eller sko

Last france outfit

CIMG0974CIMG0977CIMG1000CIMG0989CIMG1004CIMG0973Top: Mango       Skirt: Vintage       Shoes: Nelly      Sunnies: Chanel        Bag: Chanel

Godmorgen lovebugs. Jeg havde egentlig tænkt mig at tage på stranden i dag, men det er vejret her slet ikke til. Havde ellers virkelig glædet mig til at dase i solen all day long.  I stedet står programmet på træning senere og kaffe date. Det nu også meget hyggeligt i sådan et gråvejr :)
Nå, men i stedet kan I så se det sidste outfit fra Frankrig. Årh, hvor jeg savner det. Der var så fredfyldt og anti stressende i bjergene, så langt væk fra alt derhjemme med internet, skole og arbejde. Jeg kunne virkelig godt have brugt mere ferie. Det selvfølgelig også dejligt at være hjemme igen, men det er rart med et lille afbræk fra hverdagen en gang imellem.

Jeg vil gerne sige tusinde tak for den store opbakning, som konkurrencen allerede har fået. Det er dejligt at se, at så mange vil deltage <3 Hvis du endnu ikke har fået deltaget i konkurrencen om at vinde et gavekort på op til 1000 kr. til tøj eller sko, så kan du deltage lige her :)

2

  • Jeg er helt enig. det er altid dejligt at komme lidt væk og stresse af. Men personligt er jeg mere et trygheds menneske, som elsker at være i vante omgivelser, så “ude godt, men hjemme bedst” vil jeg sige ;)
    Anyways.. Jeg er helt tosset med nederdelen. Har egentlig altid være modstander, men er på det seneste begyndt at overveje at købe en ligende
    http://www.cecilie-bruun.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • imeldascloset

      Ja sådan har jeg det egentlig også. Det rarest at være hjemme, men jeg elsker samtidig også at rejse :)
      Jeg er også selv helt vild med den! Der er mange plissé nederdele, der har et underligt snit eller fald. Men den her sidder virkelig pænt, så den kan jeg klart anbefale :)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind et gavekort på op til 1000 kr. til tøj eller sko