JUST BOUGHT

ANMELDELSE: SMUK PRODUKTER

IMG_8431 copyIMG_8406IMG_8426 copyIMG_8399 copyIMG_8405Jeg er jo lidt af en beauty-freak og elsker at prøve nye produkter. Denne gang har jeg været så heldig at få mulighed for at teste disse lækre SMUK produkter, som jeg var inde og prøve hos Natur Smuk, der er en skønhedsklinik, som tilbyder forskellige behandlinger til ansigt og krop. Jeg har selv fået behandlinger der et par gange, så da jeg fandt ud af indehaveren havde lanceret sin egen danske hudplejeserie SMUK, skulle jeg selvfølgelig prøve det!
SMUK er 100% rene og aktive naturlige produkter baseret på nøje udvalgte ingredienser fra den tropiske frugtbare og økologisk natur på Bali. De naturlige ingredienser gennemsyrer produkterne, hvilket jeg virkelig synes man kan mærke, når man bruger dem.

Vitamin booster Serum: Dette er faktisk mit yndlingsprodukt af dem jeg prøvede. Jeg har førhen brugt andre serummer under min dagcreme, men synes egentlig ikke de gjorde så meget. Men denne her er jeg blevet fast tilhænger af at putte på hver morgen. Serummet har en god konsistens, som man virkelig kan mærke trænger ind i huden. Den har virkelig gjort underværker for min hud, som er meget tør. Min make up ligger også meget pænere, når jeg har brugt den først. Klart en af mine yndlingsprodukter for tiden!

Cooling lip balm: Denne læbepomade har en god opfriskende effekt med pebermynte, der frisker læberne op. Jeg synes den holder godt, da den bliver længe på læberne efter påføring, så man ikke hele tiden skal putte nyt på. Derudover har den en tyk konsistens, der giver en meget plejende effekt. Rigtig god at bruge her om vinteren, hvor man tit får tørre læber

Body butter: Cremen har en lækker, tyk konsistens som giver masser af fugt og pleje. Igen en hitter hos mig og min tøre hud haha. Jeg kan godt lide, at konsistensen på denne creme er smooth og ikke grynet, som body buttere tit kan være. Derudover er den heller ikke fedtet på nogen måde, som disse cremer også kan have tendens til. Hovedingredienserne er ingefær og mandarin, hvilket giver den en frisk god duft jeg virkelig godt kan lide.

Hand creme: Denne har en let konsistens, der med det samme trænger ind i huden og giver god pleje og fugt. Jeg kan godt lide den ikke er så tyk i konsistensen, da man hele tiden bruger sine hænder og derfor gerne vil undgå overskydende creme. Derudover kan jeg godt lide, at den bl.a. er baseret på kokosolie og shea butter, som er nogle af mine favorit ingredienser i plejeprodukter.

Jeg synes SMUK er nogle lækre produkter, hvor man virkelig kan mærke baggrunden bag og at ingredienserne er af højeste kvalitet. Jeg vil klart anbefale dem, hvis man – ligesom mig – er til kvalitetsprodukter med gode ingredienser, der også er gode til tør hud. I kan finde produkterne lige her :)

Indlægget er udarbejdet i samarbejde med Naturlig Smuk, men er udelukkende udtryk for mine egne holdninger og meninger

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JUST BOUGHT