Trend Report: Cool Sport and Demin

One of my faves..

Is my little earring from Stine A! Ja, jeg går faktisk altid med den, men man kan tit ikke se den på mine billeder, fordi den er så lille og disket. Det er det, jeg bedst kan lide ved den, da jeg ikke er så meget til glitter og glam, men mere til det rå, underspillede og feminine. Jeg er derfor helt vild med Stine A’s smykker, der kombinerer det rå med det klassiske og feminine. Jeg er specielt vild med hendes sortrhodinerede smykker og så kan jeg bare godt lide, at smykkerne er så enkle. Jeg er for tiden derfor ret vild med black silver smykker, ligesom den ørering jeg har (det den I kan se på billederne).

Jeg kunne også godt tænke mig feather ringen, øreringene på billede nr. 3, og øreringene med kædevedhæng – ja faktisk dem alle sammen!Igen vil jeg understrege, hvor farligt det som blogger er, at sidde og kigge på så mange lækre ting haha.

Jeg tænkte jeg bare lige ville dele dette med jer, da det kunne være det også faldt I jeres smag? Hvad for nogle smykker kunne I bedst tænke jer af nedenstående? (:

I kan se og købe hendes smykker lige her: www.stinea.dk eller tjek hendes facebook side ud her.

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig her på facebook

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig på Bloglovin

Follow on Bloglovin

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trend Report: Cool Sport and Demin