Looking all business

The perfect dress

ts 2Dress 1: Wackerhaus      Belt: Asos        Dress 2: Topshop     Bag: Chanel     Hat: No brand     Dress 3: Carve     Skirt: Topshop    Crop top: Topshop    Shoes: NLY Biel

Som sagt skal min lillebror konfirmeres i år og jeg har allerede i noget tid haft en ide om, hvordan den skulle se ud. Maxi kjolen er uundgåelig denne sæson og der findes et hav af flotte udvalg. De ser både stilede og festlige ud, så jeg har besluttet mig for, at det skal være sådan en.

Jeg har tit tænkt, at jeg ikke kunne bære sådan en kjole, fordi jeg ikke er så høj. Men med en kjole med den rigtige silhouet, kan det faktisk få en til at se højere ud. Derfor har jeg holdt mig til slanke kjoler samt a-snit, da det giver den bedste effekt, hvis man ikke er så høj.

Kjolen fra Wackerhaus er min favorit, men den er desværre for dyr. I stedet fandt jeg ud af (med tip fra en sød læser), at Moss Copenhagen havde lavet en næsten magen til – og til en meget lavere pris! Jeg fandt den på trendsales – dog desværre ikke i min størrelse.

Jeg har nemlig tit erfaret, at når man virkelig prøver at spore et item, man har forelsket sig i, er der som regel nogen, der gerne vil sælge det – og tit finder jeg det på trendsales! Der er virkelig et stort udvalg af f.eks. festkjoler, som den første på billedet. Så hvis I mangler inspiration, eller kigger efter en helt bestemt kjole, som er udsolgt alle andre steder, så prøv at tage et kig og se, om den skulle gemme sig her på Trendsales.

Derudover har Topshop, H&M og Zara også altid lækre kjoler. Hvor finder I jeres festkjoler?

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig her på facebook

I kan finde mig på instgram som ‘imeldascloset’

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig på Bloglovin

Follow on Bloglovin

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Looking all business