A view of Imelda's closet

Trend Report: Stripes and dots

PicMonkey Collag77e
En af forårets største tendenser, er striber – på kryds og tværs! Det kan man ikke lade være med at lægge mærke til – og slet ikke, hvis man har shoppet for nyligt.

Sort/hvid kontrast fylder også meget i SS13 modebøgerne, og derfor er striber lidt selvsagte. Og jeg digger det! Synes det kan se rigtig stilet ud med stribede items, men man kan også style det på en mere funky eller chick måde. Se bare på Marc Jacobs, Michael Kors og Tommy Hilfiger’s kollektioner.

Jeg har derfor fundet lidt forslag på nogle flotte stribede forårsitems. Jeg har selv en stribet blazer fra H&M, som jeg elsker! Da jeg købte den, var det ikke lige på mode, så den var lidt svær at opstøve. Men hvis andre har været på jagt tidligere, er udvalget helt sikkert bedre nu! Og, lige et tip: De har for tiden et par stykker i H&M, som er rigtig fede og til en billig pris (;stripe

Jeans: Topshop     Sweater: Club L     Blazer: H&M     T-shirt: Polyvore    Bag: Kate Spade     Bikini: Sunseeker    Dress: H&M    Shorts: Topshop  

En anden tendens lige nu, er prikker – på stort set alt. Her har jeg også fundet en masse fine items til jer! Jeg må indrømme, jeg ikke helt var overbevist, før jeg begyndte at sidde og kigge lidt mere på det i sammenhæng med det her indlæg. For ja, det kan godt blive lidt ‘Minnie Mouse’ agtigt haha. Men se bare bukserne kombineret med den rødprikkede top og den søde hat! Don’t you agree?dots 3Dress: Topshop      Sweater: Asos      Hat: Topshop     Red top: Topshop     Jeans: Topshop      Parfume: Marc Jacobs    Skirt: Topshop     Socks: Topshop     Sneaks: H&M    Ballerinaer: H&M    Bikini: Topshop

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig her på facebook

I kan finde mig på instgram som ‘imeldascloset’

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig på Bloglovin

Follow on Bloglovin

2

 • Love it! Elsker især striberne. Har en sort/hvid sweater med asymetriske striber fra Karen Millen, der bliver skambrugt i disse dage. Og når den bliver for varm, glæder jeg mig til at hoppe i mine fine sommershorts, der er hvide med sorte prikker. :)

  Kig gerne ind hos mig – har en giveaway i gang, hvor man kan vinde gavekort på et par sko.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • imeldascloset

   Årh hvor lyder den lækker! Kan godt forstå, du er glad for den. Hvor fint du lige kan mikse de to trends – jeg skal også have nogle bukser med prikker til sommer.
   Det lyder fedt, jeg kigger forbi (:

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A view of Imelda's closet