ROSE SWEATER AND BEIGE PANTS

SHOPPINGLIST JUNE

 

shoppingjuneShorts: Sheinside.com         Hat: Topshop            Bikini: H&M            Coat: Envii        Sunnies: Le Specs

Hej piger :) Undskyld undskyld for den manglende blogging de sidste par dage! Siden jeg startede bloggen har jeg aldrig prøvet, at være inaktiv så længe. Men som jeg skrev sidst har jeg virkelig bare haft travlt med eksamen. Jeg skal bare lige have overstået Handelsret på tirsdag og så får jeg mit normale liv tilbage. Det bliver SÅ skønt!
Så ja, shopping indlægget er jeg derfor denne gang også sent ude med. Men som I kan se, er jeg igen gået lidt amok med hvide ting. Shortsne har jeg allerede klikket hjem, da jeg sad alt for meget foran computeren og brugte tid på overspringshandlinger. Så kommer jeg altid til at online shoppe. Solbrillerne er jeg helt vild med og har i lang tid prøvet at finde ud af, hvor de var fra. Det lykkedes endelig, så dem tror jeg snart også jeg køber. De sidste par år har jeg købt ét par lidt dyrere solbriller hver sommer, som jeg konstant går med. F.eks. mine elskede cat eye fra Dior købte jeg sidste år. Men jeg havde faktisk besluttet mig for, at jeg ville spare pengene denne gang. Solbrillerne fra Le Specs koster dog (kun) 600 kr, så det er stadig meget billigere end de helt dyre :)

//Hi girls. I’m so sorry for my absence the past days! I don’t think I’ve been that inactive since I started blogging, but as I mentioned last time, I’ve been so busy with exams. So for that reason, the shoppinglist post is also a bit late this time. As you can see, I’m still crazy about white items, so I’ve already bought the shorts online as I’ve been too bored in front of the computer for too long haha. That always makes me in the mood for shopping. I also really love the sunglasses and I’ve been trying to hunt them down for a long time. Now, I’ve finally succeeded so I think they’re going to be clicked home soon as well :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ROSE SWEATER AND BEIGE PANTS