Vind wayfarer solbriller

My day in pictures

Jeg har været lidt rundt omkring i dag og dagens første stop var, at se mine seje lillesøster få lavet sin anden tatovering. Hun var rigtig hardcore, for hun sad helt stille og syntes slet ikke, at det gjorde ondt. Vi skal også have lavet en søster tatovering om ikke så længe. Håber jeg kan holde til smerten, for jeg er virkelig en pjevs med sådan noget!PicMonkey Collage88Derefter mødtes jeg med min søde barndomsveninde Louise, hvor vi gik en tur med lille Marley. Det er altså rart at komme lidt ud på landet og væk fra byen engang imellem. Jeg holder faktisk ret meget af naturen og elsker at gå tur med Marley i flotte omgivelser – især nu, hvor det endelig er blevet forårSDC14547eSDC14540SDC14541eSDC14536eeDerefter tog vi hjem og hyggede med film, popcorn og chai latte. Hun laver de BEDSTE chai latte med chai the, skummet mælk og sirup. Yummy!PicMonkey Collage2Til sidst et lille sneak peak af dagens outfit med mine nye nittede loafers. Resten af outfittet kommer imorgenSDC14587I må have en fantastisk dag <3

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind wayfarer solbriller