Espadrillos

Yesterday’s look

PicMonkey Collage1CIMG0119eShirt: H&M     Shorts: Levi’s      Socks: H&M      Wedges: Vintage    Clutch: Gina Tricot

Hej løse læsere. Lidt billeder af outfit fra igår med mine nye Levi’s shorts. Kan I huske jeg fortalte jeg ville bestille sådan nogle fra Ebay? Det gjorde jeg så, men de passede slet ikke. Så jeg blev så glad, da jeg faldt over nogle jeg kunne passe i Urban Outfitters (der har de virkelig mange af slagsen, hvis du også skulle have svært ved at opstøve dem). Jeg har seriøst jagtet de shorts i flere år, og endelig lykkedes det haha!
I dag er jeg for en gangs skyld hjemme – det helt mærkeligt for mig at være hjemme på en lørdag. Jeg skal altid et eller andet. Hvilket er derfor jeg besluttede mig for, at jeg i dag bare ville sidde hjemme efter arbejde og hygge med min lille hund. Det nu også meget hyggeligt en gang imellem :) God lørdag til jer <3

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig her på facebook

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig på Bloglovin

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Espadrillos