My first hat!

Trend report: Crop tops

Noget man umuligt kan undgå at have set i gadebilledet og butikkerne, er de omtalte crop tops! De korte, de rigtig korte og bh-korte! I alle udskæringer og slags kan man finde dem. Jeg var ret skeptisk i starten, da jeg følte, jeg ville vise for meget hud. Men nu er jeg faktisk helt vild med det! Så længe man styler det rigtigt, da det ellers kan se lidt vulgært ud (hvis man spørger mig i hvert fald hehe)

Crop tops kan vises med et chickt look, sommerlook eller hispter look alt efter de andre items, man styler med.

Catwalken var fyldt med tendensen i både vilde og meget bare versioner, men også mere beskedne, som nok fungerer bedst udenfor catwalken.

PicMonkey Collage2PicMonkey Collage1Nøglen til looket – ifølge mig – er at sammensætte det med noget højtajlet. Det rigtig vigtigt, eftersom man ellers viser for meget hud og gør looket mindre stilrent. Sæt dem derfor sammen med højtaljede jeans, shorts, nederdele – you name it. Bare noget højtaljet frem for lavtaljet. Man kan også sætte dem sammen med volume items, der dækker meget hud, såsom maxi nederdele, således, at kun én del af kroppen eksponeres.

Hvis man er lidt ‘modig’, finder man et crop sæt, der matcher (fx. shorts og top) ligesom sættene fra Topshop. Der ser rigtig fedt ud, hvis man kan finde det rigtige sæt.

 

Her er lidt eksempler på, hvordan jeg ville style crop tops:crop top 31. Top: Gina Tricot   Shorts: Runwaydreamz   Shoes: Converse     2. Crop suit top and skirt: Topshop  Shoes: Nelly    3. White crop shirt and shorts: Topshop   Shoes: Nelly Biel     Bag: Chanelcrop top 1

1. Top: Topshop    Skirt: Second Female     2. Top: Topshop    Skirt: Lipsy     3. Shirt: River Island     Pants: Topshop     4. Sweatshirt: Monki    Pants: Monki     Shoes: H&MDivided

Mange af tingene fra mine forslag, er fra Topshop, fordi de simpelthen har det bedste og største udvalg indenfor crop tops.

Nu har jeg jo lavet de her trend reports et par gange, hvor jeg skriver om de tendenser, der inspirerer mig. Jeg interesserer mig rigtig meget for trends og synes derfor det er rigtig spændende, at skrive disse indlæg. Men de tager virkelig lang tid at lave og der er sjældent meget respons på dem. Derfor kunne jeg godt tænke mig at høre, hvad I synes om dem? Er det noget I synes jeg skal blive ved med at lave? Med de mange nye læsere tænkte jeg, om I mon havde en mening om dette? :)

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig her på facebook

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig på Bloglovin

Follow on Bloglovin

6

 • Lea

  Jeg synes du skal fortsætte, jeg nyder at læse de indlæg selvom jeg aldrig kommenterer på dem :)

  Godt arbejde på hele bloggen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • imeldascloset

   Det jeg glad for at høre Lea :) så vil jeg blive ved med at skrive dem. Synes som sagt selv, det ret interessant at skrive. Så det fedt, at du synes det sammen, så jeg ikke kun skriver dem til mig selv ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita Hald

   er helt enig! Bliver rigtig inspireret og elsker at læse dem, men kommenterer heller ikke så ofte (egentlig meget sjældent) :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • imeldascloset

   Det jeg virkelig glad for :) jeg vil helt klart fortsætte med dem så. Jeg er også glad for, at du vil bruge tid at skrive en kommentar, da jeg får rigtig meget ud af feedback :) ha en god dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • anne

   hvor er den sorte trøje fra?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • imeldascloset

   Den er fra River Island :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My first hat!