Hairstyle inspiration

My first hat!

Skærmbillede 2013-04-19 kl. 21.06.35Skærmbillede 2013-04-19 kl. 21.07.54SDC14530

Yay, hermed min allerførste hat! Jeg har aldrig rigtig ‘turde’ gå med det. Men de seneste par år – og især siden jeg startede med at blogge – er min stil blevet meget bredere og  modigere. Det føles fedt, at jeg faktisk ‘tør’ gå med det, jeg har lyst til. Førhen var der tit ting, jeg syntes var mega fede – såsom hatte og jumpsuits – som jeg ikke rigtig turde gå med. Men det gør jeg altså nu! Så hvorfor ikke starte ud med en rigtig retro solhat a-la-yvonne haha! Ja det lyder lidt skørt, men synes faktisk den er rigtig flot og jeg er sikker på, den bliver et af mine must haves til sommer. Tror den bliver perfekt til min grå maxi kjole. Den kan fås i H&M til 80 kr (;

 

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig her på facebook

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig på Bloglovin

Follow on Bloglovin

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hairstyle inspiration