FESTIVAL OUTFIT #2

FESTIVAL OUTFIT#3

CIMG0332Boots: Hunter      Shorts: H&M      Rain coat: Topshop     Sweater: H&M     Socks: H&M

Regnjakke og gummistøvler er uundværlige på festival og i det hele taget, når man lever i det danske vejr, hvor det altid regner. Derfor skulle jeg selvfølgelig have et ‘regnvejrs’ outfit med. Jeg havde jo også lovet at vise jer min nye regnjakke. Det er en af de ting, der enten er rigtig fed eller rigtig grim. Og jeg er altså ret vild med den – den pifter et putfit op frem for at nedtone det, som regnjakker ellers kan gøre. Når man tænker på, at det egentlig bare er gennemsigtigt plastik, er den dog ret dyr (499 kr). Men jeg synes den er det værd.
Gummistøvlerne har jeg sat sammen med lange knæstrømper, da jeg synes det ser super fedt ud. Jeg plejer at bruge dem tilsat noget højhælet, men tænkte det også kunne se meget fedt ud på den her måde. Så kan regnvejret bare komme an!

 

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig her på facebook

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig på Bloglovin

Follow on Bloglovin

2

  • Mia

    Er faktisk ret vild med hele det outfit. Synes sammensætningen af shorts, knæstrømper og hunter støvlerne er så lækker!!
    & Gud hvor skal jeg også have den regnjakke! Går ellers aldrig med dem, for synes altid de er så sindsygt grimme. Men sådan en skal jeg have & så vil jeg glæde mig til regnen kommer ;)

    kram
    eslublog.blogspot.se

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • imeldascloset

      Ih tusinde tak for din søde kommentar :) Ja regnjakker har heller aldrig været et hit hos mig, så har længe ledt efter en, jeg synes var fed. Og så faldt jeg lige over den her! Var også perfekt på festivalen, når det regnede :)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FESTIVAL OUTFIT #2