My day in pictures

Outfit with studded loafers

SDC14590PicMonkey Collage1SDC14575Skærmbillede 2013-04-24 kl. 17.39.39PicMonkey Collage2SDC14570Jacket: Zara     Blouse: Only     Pants: Pieces      Shoes: Nelly      Sunnies: Rayban   Bag: Chanel

Godaften sweeties. Her er billederne af outfittet fra igår som lovet, hvor jeg har mine nye loafers på! Ja de er lidt specielle – så enten elsker eller hader man dem. Og jeg elsker dem! Det er mine første loafers og jeg synes det er fedt, at de kan fungere som et statement item og trække et outfit op. Og tro det eller ej, så er de faktisk også okay at have, når man går tur med hunden ;) Forresten må jeg også hellere lige tilføje, at jeg egentlig kun valgte at tage det sidste billede med, fordi Marley ser så komisk ud på det haha! Ved ikke lige, hvad der skræmte ham i den grad.

I dag har jeg haft rigtig travlt med at forberede konfirmationen, og er lige nu hos mine forældre for at hjælpe til med alle de småting, der skal ordnes. Derfor er jeg helt smadret lige nu og har virkelig ingen energi. Det faktisk lidt skræmmende, så energiforladt jeg er. Det så her jeg ville ønske, jeg kunne lide kaffe! Håber jeg vænner mig til smagen en dag, da kaffe helt sikkert også kunne udfylde sin plads i det forekommende to måneders eksamensræs. Bare tanken stresser mig. Nå, men nok om det. Nu vil jeg snart smutte ned og spise noget mad og forhåbentlig komme lidt op i gear, da jeg skal lave noget layout til sangene resten af aften. Puha..

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig her på facebook

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig på Bloglovin

Follow on Bloglovin

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My day in pictures