Are you the winner??

Style icon: Olivia Palermo

PicMonkey Collage3PicMonkey Collage2PicMonkey Collage1PicMonkey Collage5PicMonkey Collage6PicMonkey Collage9PicMonkey Collage10PicMonkey Collage11PicMonkey Collage

dd41432ebc4f2ba337377212e55624cepictures from pinterest.

Jeg har mange stilikoner men en af mine yndlings, er smukke Olivia Palermo! Hun er en stor inspiratipnskilde for mig og jeg elsker, at hendes stil er så feminin, romantisk og stylish lige meget, om hun lufter hund eller er på den røde løber. Må indrømme jeg ikke ser sådan ud, når jeg lufter Marley haha!
Det første billede med de to kjoler, er jeg helt vild med. De er så fine! Hun klæder sig altid fantastisk på den røde løber. Jeg læste for nogle uger siden i Kig ind, at hun blev kritiseret for på det seneste at klæde sig dårligt. Jeg blev næsten lidt sur, da jeg er slet ikke af samme holdning. For hvis der nogen, der er trendsætter, så er det da søde Palermo.

Get the look: vælg ét statement item og nedton resten af looket. Olivia vælger tit en statement jakke eller kjole, der er i fokus. Derudover har hun altid nogle vildt flotte specielle solbriller på, der pifter outfittet op. Miks dit mere afslappede tøj med det statement item, du valgte, og tilsæt et par stiletter. Hun får nemlig altid noget enkelt og  afslappet tøj til at ligne en million på den måde. Så det altså et meget godt trick (;

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig her på facebook

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig på Bloglovin

Follow on Bloglovin

4

 • Mona

  Hun er så ond i den der the Hills som siges at være bygget på virkeligheden ?? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • imeldascloset

   Det vidste jeg ikke :) har aldrig set det, men ja det er en reality senrie :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

   Har du set the city så? :) Begge serier er bygget på virkeligheden, men som alle realityprogrammer har de helt sikkert redigeret en masse i det, så nogle ting er overdrevet lidt. Men hun er helt sikkert en bitch i virkeligheden – ingen tvivl om det. Det er en skam, når hun er så smuk og stilfuld en kvinde.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • imeldascloset

   Nej det har jeg ikke. Vidste slet ikke, at hun havde sådan et ry. Det da ret ærgerligt, for kunne ellers så godt lide hende for hendes stil :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Are you the winner??