Loving flowers

Up for a run

CIMG0880CIMG0841CIMG0875CIMG0859CIMG0840Top: Nike     Shorts: H&M      Sneaks: Nike

Så er jeg endelig hjemme igen! Jeg elsker virkelig at være på ferie og opleve nye ting, men efter en stresset eksamensperiode efterfulgt af Roskilde, er det dejligt at være hjemme. Jeg kom hjem meget tidligt i morges og har sovet det meste af dagen. Der er altså ikke noget som at sove i sin egen seng :)
Som sagt fik jeg købt Nike toppen I ser på billedet, mens jeg var på ferie. Den kostede 70 kr! Årh, hvor jeg dog elsker sommer udsalg! Det har været svært at træne, mens jeg har været væk, så derfor har jeg løbet i stedet – hvilket er ekstremt hårdt, når man bor i bjergene, men det giver virkelig godt. Det kan i hvert fald mærkes i ben og bagdel hehe. Marley har selvfølgelig også været med ude og løbe og elskede det. Det noget lidt andet end at løbe i København, da jeg bedst kan lide at løbe i naturen.
Nu da jeg er hjemme igen og har nogle ugers sommerferie tilbage, har jeg en masse spændende planer for bloggen, som jeg glæder mig til at dele med jer. Jeg håber I har kunne bære over med, at jeg har ikke har postet så meget, som jeg plejer :)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Loving flowers