THE STRIPED BLAZER

INTERVIEW ME

Den søde blogger Kathrine med bloggen Aarhustoesen.dk var så sød, at invitere mig til at lave et interview ang bloggen her. Og det sagde jeg selvfølgelig ja til :) Så jeg tænkte jeg lige ville dele det med jer. Jeg har faktisk aldrig rigtig skrevet omkring selve bloggen, mine tanker bag den osv. så det kan I måske blive klogere på ;)

1

22 år gammel
Instagram: @imeldascloset
Blog: www.imeldascloset.dk

Louise har blogget i ca. et år og blogger primært om mode, trends, de nye kollektioner og hendes egen personlige stil. Udover dette sniger der sig også et par personlige indlæg ind engang imellem, men hovedfokus er på mode. Læs Louises blog, hvis du gerne vil se en masse outfits med en lækker personlig og feminin stil og inspireres til de nyeste modetendenser på budget. Jeg har i denne uge interviewet Louise omkring hendes blog og hvor hun finder inspirationen ♥

Hvorfor startede du?

Jeg har selv læst blogs i mange år og blev meget inspireret på mange måder, som jeg brugte i min hverdag. Så jeg tænkte, at det ville være fedt, hvis jeg kunne give noget tilbage og selv inspirere andre, fordi jeg selv får så meget ud af at læse andre blogs. Derudover har jeg altid virkelig haft en passion for mode og den ville jeg gerne dele.

Hvad skriver du om på bloggen?

Min blog er en modeblog, så det er helt klart det, der fylder mest. Jeg skriver også lidt om beauty og om min hverdag med skole, fitness og min hund Marley. Men det er en modeblog, så jeg er meget bevidst om, at det primært er det jeg skriver om, og som mine læsere læser min blog for. F.eks. skriver jeg om modetrends, laver inspirations kollager, anmelder nye kollektioner, lægger mine outfits op osv.

Hvad er dit yndlingsindlæg og historien bag dette? 

Det er nok indlægget om min lillebrors konfirmation, som foregik i april. Det var bare sådan en fantastisk og mindeværdig dag og jeg fik taget rigtig mange smukke billeder. Jeg fik sat ord på hele oplevelsen, hvilket jeg ellers nok ikke ville have gjort. Så når jeg læser det nu, bringer det så mange gode minder frem. Indlægget kan ses her: http://imeldascloset.dk/2013/04/outfit-konfirmation/

Hvad er dit mest læste indlæg?

Det skifter lidt, men det er altid nogle af mine outfit posts, der ligger i toppen. Jeg tror det er fordi, at læserene læser min blog primært for min stil, som kommer til udtryk i mine outfits. Outfit indlæg er også det,  jeg selv bedst kan lide at læse om på andre blogs, fordi man kan blive inspireret af nye items eller nye måder at sammensætte outfits på. Lige nu er det her det mest læste: http://imeldascloset.dk/2013/08/feeling-girly/

Hvad er budskabet med din blog?

Det tænkte jeg meget over, da jeg skulle starte min blog. For jeg ville gerne have, at folk vidste, hvad min blog stod for. Generelt kan man sige, at budskabet er mode set fra mit synspunkt. At mode ikke handler om at have de ‘rigtige’ mærker, men hvordan man sætter tingene sammen. Jeg har ikke selv råd til andet end high streeet mode, så jeg prøver igennem min blog at vise, at jeg skriver om ‘affordable fashion’ og håber, at min måde at tilrettelægge outfits kan inspirere andre.

Hvad giver det dig personligt at blogge?

Det giver mig mulighed for at udtrykke mig. At kunne skrive om det, jeg virkelig brænder for. Men at jeg faktisk inspirerer andre og får så søde kommentarer fra mine læsere, giver mig virkelig også meget personligt. Det gør det hele værd at blogge, at nogen sætter pris på det, jeg skriver, og har lyst til at læse min blog hver dag.

Hvad giver det dig professionelt at blogge?

Til hverdag studerer jeg markedsføring og kommunikation på CBS, hvilket jeg får meget erfaring med igennem min blog. Man får stort indblik i sociale medier, da jeg har min blog på mange platforme. Derudover får man skabt sig et netværk og en god forståelse af branchen, som jeg tror, er rigtig nyttigt, når jeg engang er færdig med at læse. Bloggen giver også mange forskellige muligheder i form af samarbejder, som jeg synes er så fedt.

Hvad vil du gerne opnå med din blog? 

Personligt vil jeg bare gerne dele min passion for mode med andre. Jeg startede min blog med det udgangspunkt, ikke fordi jeg ville opnå noget professionelt. Det er bare noget, der er kommet hen af vejen, og det synes jeg bare virkelig er fedt. Jo større bloggen bliver, jo mere motiveret bliver jeg også på en eller anden måde. Så de muligheder, der følger med bloggen, er jeg virkelig taknemmelig for og glæder mig til at se, hvad det kan føre til i fremtiden.

Hvilke blogs læser du selv? 

Uh jeg læser virkelig mange blogs, så det er svært at vælge nogle ud hehe…. Men jeg elsker virkelig Cathinthecity.com, Nettenestea.com, Theblondesalad.com og Heidichic.com er jeg for nyligt også begyndt at læse en del. 

Hvilket blogindlæg har i tidens løb gjort størst indtryk på dig? 

Det er nok  indlæg om, hvorfor man er startet med at blogge. Før jeg selv startede og læste disse indlæg, fik jeg altid selv lyst til at starte min egen blog. 

Hvilket blogindlæg har i tidens løb inspireret dig mest? 

Det er helt klart outfits post, fordi det er det, jeg synes er fedest at læse om. At se andres stil og hvad de går med til hverdag. Det har i hvert fald ændret min stil meget og jeg tør tage flere chancer, end før i tiden.

Hvad er dit insidertip til nye bloggere? 

Vær bevidst om, hvad det er for en blog, du har. Hvis det er en meget personlig blog, så fokuser på det i stedet for at skrive om alle mulige andre ting. Folk læser ens blog for det, den står for, og det kan man måske nogle gange godt glemme. Der er så mange blogs, så for at folk skal kunne huske lige præcis ens egen, skal den have et helt klart budskab. Derudover kan en god måde at sprede ens blog på være, at kommentere på nogle af de største blogs, da der er mange der læser kommentarerne på dem.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE STRIPED BLAZER