Heeled fall boots

1 ÅRS FØDSELSDAG!

Hurra hurra, i dag er det præcis et år siden, at jeg startede min blog Imelda’s Closet! Jeg  havde faktisk tænkt over det i flere år, og en dag synes jeg, at det var på tide at prøve det. Jeg læste dagligt mange modeblogs og blev meget inspireret af det. Derfor startede jeg bloggen med et mål om, at give mode inspiration, som andre forhåbentligt kunne bruge. Jeg vidste jo egentlig ikke, hvad jeg gik ind til. Jeg tænkte tit, om jeg overhoved var ‘god nok’. Om folk overhoved ville lytte til mit perspektiv på mode og trends. Men egentlig er der jo ikke noget, der hedder ‘god nok’ i blogverden i dag, da alle jo i princippet kan blive blogger. Jeg fandt ud af det mere handlede om, at jeg selv var tilfreds med det, jeg lagde på op bloggen, og at jeg fik noget personligt ud af det. Hvis ikke man har nogle gode motivationsfaktorer for at blogge, men kun kigger på besøger tal, kan man hurtigt give op som ny blogger. Men jeg havde det sjovt med at blogge og det er derfor, jeg stadig gør det i dag.

Bloggen er nået utrolig langt på kort tid og det virker slet ikke, som om det er et år siden, at det hele startede. Det har været så fantastisk at glæde sig til, at åbne mailen og læse jer læseres søde kommentarer. At se, at jeg faktisk opfylder målet for bloggen: at kunne inspirere. Det er simpelthen den fedeste følelse for mig. Jeg vil derfor sige tusinde mange tak, fordi I læse med. I har ingen anelse om, hvor meget det betyder for mig. I er med til, at bloggen er, hvad den er, og at jeg elsker det. Så igen, tusinde tusinde tak fordi I er så skønne <3

Jeg har kigget lidt i arkivet og fundet nogle af de første indlæg fra bloggen. Det sjovt at se, hvor meget f.eks. poseringer, stil og kvaliteten ændrer sig. Men det er jo kun en god ting, får jeg arbejder hele tiden på, at gøre bloggen bedre :)
Så hvis du ikke har fulgt med fra starten, kan du se lidt billeder her.

første indlæg 5Mit første indlæg på bloggen så sådan her ud. Lidt specielt, men jeg ville vise, at min blog indeholdt kreativitet, og at bloggen skule afspejle min feminine og lidt edgy stil.

PicMonkey CollageFørste outfit post taget med Iphone kamera…

PicMonkey CollageklLidt flere første outfits

SDC14112eSDC14813eSenere hen blev billedkvaliteten bedre og poseringerne blev lidt mere spændende

SDC14409eTak fordi I læser med. You’re the best <3

 

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Heeled fall boots