I WOULDN'T MIND WEARING

OVER KNEE BOOTS

IMG_8075 God eftermiddag piger :) Har I nydt weekenden? Jeg havde egentlig fri hele den her weekend, men jeg har lige fået et nyt sommerjob, så jeg måtte hellere tage nogle vagter, nu jeg er ny. Så ingen afslapning til mig denne gang :)
Jeg tænkte jeg lige ville tippe jer om disse fine over knee boots fra H&M, som er en af de trends, der bliver ret dominerende til efteråret. De var jo fremme for nogle år siden og jeg må indrømme, at jeg lidt forbinder det med noget teenage-agtigt (nok fordi jeg selv var meget teen på det tidspunkt..). Men efter at have set nogle forskellige outfits med dem, blev jeg ret fristet af ideen. Jeg faldt over disse fra H&M til 399 kr. og tænkte, at jeg ville kaste mig ud i det. Jeg er stadig i tvivl om stylingen af dem, da jeg gerne vil undgå at mindes om teen-støvlerne igen haha. Så en af de kommende dage laver jeg et inspirations indlæg med outfit stylings billeder. Om ikke andet så for min egen skyld ;)

Det gode ved den her model er, at de er forholdsvis smalle i lægen, hvilket jeg aldrig rigtig har kunne finde andre steder. Der er stadig lidt luft omkring benet, men jeg ikke fundet nogle før, der sad så meget til som disse :) Der er dog elastik bag på, så jeg tror faktisk, at de passer de fleste. I kan se dem her. God søndag piger <3

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I WOULDN'T MIND WEARING