Today's outfit: Fur and sweatpants

Fashionweek day#3: Øksnehallen and VISION

 

Så fik jeg lavet det sidste indlæg om mine dage under modeugen. På den tredje dag, var jeg på Defining Scandinavia (øksnehallen) og VISION messen.

De første par billeder her er fra VISION, som jeg nok egentlig synes var den messe, jeg fandt mest interessant, eftersom mange af mine yndlings brands havde stand der. Bl.a. faldt jeg fuldstændig for den blonde buksedragt fra Modström, som jeg bare MÅ eje i min forårsgarderobe. Normalt vises der de nye AW13 kollektioner frem, men nogle havde også deres sommer kollektion med, ligesom Modström . Så heldigvis bliver gude buksedragten leveret til april! Yaay!

Derudover faldt jeg for den flotte dip dye top fra MbyM, ligesom nederdelen derfra.

MbyM

Jeg havde hørt, at VISION var mindre main stream og mere up comming, end de andre messer. Og det havde de ret i, for selve stilen var meget anderledes, som I kan se på nedenstående billeder, med kreative stande. Som/for en blogger vil jeg klart sige, at denne messe er mest interessant. Derudover synes jeg også Gallery (forum) var spændende, hvor CIFF (bella center) var mindre interessant og meget main stream ud fra mit synspunkt.

Defining Scandinavia (øksnehallen) var overraskende nok kun interiør. Jeg må indrømme mit hjerte ligger hos fashion, så det blev et kort visit. Men fik taget nogle flotte billeder alligevel, eftersom der var rigtig mange fine ting til hjemmet. Blev bl.a. helt vild med ting fra ‘Cozy Room’, som ses på billederne nedenfor. Elsker det romantiske og ‘fransk bondestil’ look tingene havde over sig.

Derudover har jeg altid været vild med Rice og deres mange farver, som man kan se i mit køkken som det eneste sted i lejligheden. Elsker farverige køkkenredskaber!

Beanie: Topshop   Jacket: Storets.com   Jeans: Tiger of Sweden   Bag: Aldo  Sunnies: Ray Ban 

Til sidst lidt billeder af outfittet, jeg havde på. Eftersom det har været min første modeuge, synes jeg det har været rigtig sjovt at prøve de forskellige ting. Bl.a. at se mit første modeshow var en rigtig stor oplevelse. Derudover synes jeg Pej gruppens oplæg om trend var rigtig spændende og som jeg fik meget ud af . Fik også et rigtig godt trend indlæg ud af det (synes jeg i hvert fald selv haha).

Generelt vil jeg sige,  at VISION og Gallery er værd at besøge, men jeg ville kun tage til CIFF for at høre Pej gruppens oplæg igen.

Men jeg håber i hvert fald jer læsere har fundet de her indlæg omkring modeugen interessante, eftersom det har taget lang tid at lave indlægene og jeg har lagt mange kræfter i at gå rundt og tage billeder. Hvis I har kommentarer eller feedback, vil jeg selvfølgelig gerne høre fra jer (:

Har I forresten husket at deltage i giveawayen med de lækreste øreringe fra Stine A? Hvis ikke, så deltag her <3

 

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig her på facebook

I kan finde mig på instram som ‘imeldascloset’

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig på Bloglovin

Follow on Bloglovin

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Today's outfit: Fur and sweatpants