Peplum and hair bow

My workout program

Godaften skønne læsere. Først vil jeg lige sige, at jeg er rigtig glad for at se, at så mange af jer har deltaget i giveaway’en. Det super fedt og gør mig rigtig glad!

Men til det dette indlæg egentlig handler om: Træning. Som jeg tidligere har nævnt, træner jeg fitness 2-3 gange om ugen og bruger derfor en del tid på det i min ellers ret stressede hverdag. Men det er noget, jeg gerne vil prioritere og det tænkte jeg, at der sikkert også er mange af jer, der gør. Især nu, hvor det (forhåbentlig) snart er sommer og bikinier og shorts hives frem.

Derfor ville jeg vise jer mit træningsprogram, som er lagt sammen med en træningsvejleder. Træneren forslog, at programmet trænes 2 af de 3 gange om ugen, og den sidste gang kan trænes via et hold. Jeg elsker stram op og body pump. De er også rigtig gode, hvis man vil tones. Jeg kan nu (endelig) begynde at se nogle resultater i form af muskler og har været rigtig glad for dette træningsprogram. Så måske kunne det også hjælpe jer?

Det jeg gerne vil træne, er muskler. Jeg har overhovedet ikke fokus på kalorie forbrænding, da jeg ikke vil tabe mig. Målet er derfor toning a la Jessica Alba, haha! Noget optimistisk, men det skal man vel også være, når man sidder der og prøver at huske, hvorfor det liige er man sveder og pruster som en maniac!

Her kan I se lidt billeder af de maskiner, jeg bruger.

Triceps – cybex arm extension  IMG_1342eBiceps – Biceps curlIMG_1341eRyg – back pressPicMonkey CollageSkuldre og arme – cybex overhead pressIMG_1642

Baller og lår – Ben press squatIMG_1648e

Træningsoutfit iført Nike, H&M og Gina TricotIMG_1330e

 

Programmet ser således ud:

1. Løb ca. 10 min på løbebånd – hvis du gerne vil forbrænde flere kalorier, så løb længere, da jeg kun gør det for opvarmningens skyld og derfor kun behøver 10 min.

2. Triceps/cybex arm extension 3 sets x 10-8-6 – triceps maskine. Det vil sige, at man første gang tager 10 gentagelser, så 8 og så 6 gentagelser. Hvis man er lidt øvet, så skal man lægge mere vægt på hver gang. F.eks. tage 10 gentagelser med 20 kg, 8 gentagelser med 25 kg og 6 gentagelser med 27 kg. Det sidste 6 skal være således, at man (næsten) ikke kan mere – derved opnår man mest (se billede)

3. Biceps curl 3 sets x 10-8-6 – biceps maskine (se billede). Hvis det ikke er muligt at træne på en maskine, kan både triceps og biceps også trænes med håndvægte

4. Brystpress/chest press 3 sets 10-8-6

5. Overhead press – den giver rigtig godt i skuldre og arme (se billede)

6. Back press – ryg maskine (se billede)

7. Benpres – Squad maskine (se billede). Utrolig effektiv, hvis I vil have stramme baller og lår til sommer (;

8. Benpres inderlår maskine

9. Individuelle lår- og balle øvelser på måtte.

10. 3 x planke i 1 min. Meget hårdt, men effektivt for maven! Suppler evt. med mavebøjninger.

 

Efter sådan en tur, kan jeg næsten love dig, at du sover godt den aften og hader trapper dagen efter (;

Jeg håber I kunne bruge mine tips til noget. Og undskyld den dårlige kvalitet på billeder, men måtte tage dem med min iphone, da det ville være lidt for random at rende rundt og tage billeder med et stort kamera haha.

Hvordan kan I lide at træne? :) del gerne jeres erfaringer.

 

 

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig her på facebook

I kan finde mig på instram som ‘imeldascloset’

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig på Bloglovin

Follow on Bloglovin

2

  • SL

    OH MYY! Har lige opdaget din blog, bare jeg havde opdaget den noget før!! Thumbs up ! :-D

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • imeldascloset

      Tuusinde tak for din søde kommentar <3 Det sådan nogle søde læsere som dig, der gør mig glad for at blogge! Velkommen til :)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Peplum and hair bow