Inspiration of the day

Today’s look with new jacket

 

Jakke: Isuue 1.3     Shorts: Gina Tricot    Sweater: H&M    Solbriller: Chanel   Taske: Gina Tricot   Sko: Bull Boxer

 

Bloggen fylder 1 måned i dag, så jeg vil starte med at sige mange tusinde tak til jer læsere, der følger min blog! det betyder utrolig meget for mig, at nogen læser den og synes jeg har noget at byde på. Jeg bruger rigtig meget tid på bloggen hvor jeg oveni også har mit job, hund og skole. Så sætter virkelig pris på I vil læse den, da jeg bruger meget energi på den (:

 

Nå, om dagens indlæg: Her er lidt billeder af dagens outfit – med min nye natuka jacket fra Isuue 1.3, som I også kan se i indlægget “Shoppinglist for November”. Så blev så glad, da jeg modtog den! Elsker virkelig lak ærmerne. Snittet er meget klassisk, så synes ærmerne kombineret snittet danner en god blanding. Hvis I også blev vilde med den, så husk Nelly lige nu har køb nu – betal i februar. Det lokker lidt, ikke? (;

 

Jeg har nu fået oprettet en facebook side til bloggen. Så hvis I klikker her, og liker siden, så får I besked om, hver gang jeg poster et nyt indlæg.  Det gør det lettere at følge min blog og så ville jeg også blive rigtig glad, hvis I tog et kig på den (:

I’m considering writing my blog in engligh too, so if there’s any enligsh readers, speak up!

 

 

I kan følge mig på her på facebook og få besked om nye indlæg

I kan følge mig på bloglovin her

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration of the day