FESTIVAL OUTFIT #1

Juni favoritter

CIMG0269

Nu det tid til månedens favoritter igen (dog lidt sent, men bedre sent end aldrig).
Jeg fik ikke gjort det sidste måned, da bloggen ikke virkede i den sidste del af måneden. Men nu indlægget tilbage igen! So here they are:

1. Matas luksus bodyscrub: Jeg har egentlig aldrig rigtigt brugt nogle af matas egne produkter udover deres make up fjerner. Men ved et tilfælde fik jeg købt denne her lille udgave og den er faktisk virkelig god! Til prisen er det en rigtig god scrub og så dufter den virkelig godt. For mig har det meget at sige, om tingene dufter godt :)

2. H&M saltvands spray: Jeg eeelsker strandhår om sommeren. Men budgettet har ikke lige været så stort, så derfor ville jeg prøve en lidt billigere end dem, man køber hos frisøren. Jeg er blevet helt hooket på den her, da den virkelig giver det der ‘beachy-look’. Jeg har endda fået nogle veninder med på vognen, efter de prøvede den.

3. Body Shop butter body cream med kokos: Min elskede Clarins creme er for tyk om sommeren, så jeg har i stedet kastet mig over denne body butter, der dufter skønt – ifølge mig. Det sådan en duft man enten virkelig hader eller virkelig elsker, da Body Shops dufte er lidt kraftige. Men jeg elsker den virkelig.

4. Redken Color extend sun shampoo: Grundet mit naturlige lyse hår, får jeg grønt hår af at bade i klør, medmindre jeg bruger en speciel shampoo. Dengang det skete, gik der flere uger, før det gik væk! Det var virkelig ikke kønt og kunne ikke gøre andet end at vente på, at det gik væk af sig selv. Så derfor holder jeg mig altid til denne shampoo, når jeg skal på ferie, da jeg ikke har fået grønt hår siden jeg begyndte at brugen den.

Har I nogle sommer favoritter? :)

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig her på facebook

Gør det lettere at læse min blog ved at følge mig på Bloglovin

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FESTIVAL OUTFIT #1