Veet stiletløb 2013

Godaften piger :) modeugen er slut og det er ikke meget den har fyldt på bloggen denne gang – faktisk slet ikke, desværre. Jeg har nemlig ikke rigtig deltaget i noget. Sidste gang var jeg rundt på messerne, men jeg følte ikke, jeg fik så meget ud af det. Så næste gang håber jeg på at kunne se en masse shows.
Jeg har dog deltaget i én ting til Copgenhagen Fashion Festival, som jeg længe har ‘joket’ med, at jeg ville: Nemlig deltage i Veet stiletløbet! Ja, I hørte rigtig, et stiletløb haha. Jeg går stort set altid i stiletter, og løber til bussen hver morgen. Så hvorfor ikke prøve at deltage. Om ikke andet så bare for sjovs skyld.

Løbet foregik i fredags på Amagertorv, hvor vi var 46 deltagere. Selve løbet var kun 100 meter, men det er alligevel ret hårdt i stiletter. Man blev delt op i 8 ad gangen, som løb mod hinanden. Jeg havde ingen forventninger til det hele andet end, at det kunne være meget sjovt at prøve. Jeg blev nr. 3 i det heat, jeg løb i, men gik ikke videre til finalen. Dem der gjorde løb, som om de slet ikke havde stiletter på! Det kunne jeg slet ikke hamle op med haha. Men for det ikke skal være løgn, var det ikke engang en pige, der vandt – men en mand! Jeg tænkte han deltog for sjov, men han kunne fandme  løbe! (undskyld, men det var altså helt vildt)

CIMG1808Outfittet jeg havde på :) Var ret i tvivl om påklædningen, men tog løbetøjet på, bare for at være sikker.CIMG17913Dette var det eneste billede, der blev taget af mig, mens jeg løb. Kvaliteten er ikke lige den bedste, men synes I skulle se noget aktion alligevel. Jeg er nr. 2 :)CIMG1806Der var mange krav til de stiletter, man havde på. Bl.a. skulle de være mindst 7,5 cm. Jeg har dog slet ikke nogen under 10 cm, så endte med disse på 11,5 cm. Ja, lidt dum taktik, for dem der vandt havde nogle der lige præcis var 7,5.
CIMG1828Mine søde venner Line og Aman var så søde og komme og heppe på mig :)PicMonkey CollageGodt nok vandt jeg ingenting, men fik til gengæld en lækker goodiebag med ting fra Veet. Iphonen hørte dog ikke med haha.

Har I forresten fået deltaget i min giveaway, hvor du kan vinde et gavekort på op til 1000 kr. til tøj eller sko? Hvis ikke, så kan du deltage lige her <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *