VIND CA'SHOTT STØVLER TIL 1300 KR

REVIEW: REDKEN ALL SOFT

IMG_3328Hej ladies. Som I nok ved, går jeg meget op i beauty og derfor også mit hår. For mig er det rigtig vigtigt, at mit hår ser velplejet og sundt ud. Især fordi, at det er så langt og hurtigt bare kan komme til at se sjasket ud. Jeg klipper ikke mit hår så tit, da jeg virkelig har en skræk for, at der bliver taget for meget af længden. Har prøvet så mange gange, at jeg ‘bare’ skulle have klippet spidser, og så bliver der alligevel taget mange cm af! Derfor synes jeg især det er vigtigt, at bruge nogle gode plejeprodukter, så håret ikke ser så slidt og spaltet ud.
Og en af mine yndlings hårprodukter, er Redken! Det er simpelthen bare det bedste. Har prøver utallige mærker, men intet slår altså dem. Jeg er især blevet glad for All Soft serien, som billigvoks.dk har været så søde at sende mig. Serien er ideel til tørt/skrøbeligt hår og indeholder arganoil, der giver håret masser af næring og har en genopbyggende effekt, som gør håret super super blødt! Så den holder altså, hvad den lover. Shampoo’en renser håret fint og balsamen tilfører masser af fugt, som man virkelig kan mærke trænger ind. Jeg vil dog anbefale, at man kun putter balsamen i spidserne, da shampoo’en tilfører rigeligt fugt til resten af håret.
Derudover dufter den rigtig godt, hvilket er et must for mig. Hvis jeg ikke kan lide duften, så kommer jeg ikke til at bruge den.
I kan finde shampoo’en her og balsamen her <3

Hvis I også elsker Redken, er billigvoks.dk klart et besøg værd, da de sælger produkterne billigere end de fleste frisører og leverer rigtig hurtigt – jeg fik dem 2 dage efter bestilling :)

sdfglæUdarbejdet i samarbejde med billigvoks.dk

6

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND CA'SHOTT STØVLER TIL 1300 KR