VIND GAVEKORT PÅ 1000 KR. TIL SKO

LACE AND V NECK

CIMG2911CIMG2904CIMG2864CIMG2895Bodystocking: Moss Copenhagen     Skirt: Vintage      Shoes: Vintage      Jacket: Zara

Hej ladies. I får lige lidt billeder af outfit fra fødselsdag i weekenden :) Ikke mine bedste poses, da det var lidt koldt hehe. Meget enkelt outfit, men alligevel piget og festiligt synes jeg. Jeg har jo vist jer bodystockingen før. Og ja, den er meget nedringet, men jeg synes det fungerer fint, hvis man tager en bh på, der ikke har push up effekt. Det gør, at det ser lidt mere stilet ud. Nederdelen har jeg faktisk lånt af min søster, selvom jeg gerne ville have sneget den med hjem. For den er virkelig fin!
Jeg er lige kommet hjem efter endnu en shoppingtur (det er vel den første ikke) og nogle af købene kommer nok på bloggen om nogle dage. God aften piger <3

 

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIND GAVEKORT PÅ 1000 KR. TIL SKO