EBAY CRAVINGS

VIND GAVEKORT PÅ 1000 KR. TIL SKO

 

m,.-
Jeg er slet ikke færdig med at forkæle fødderne, så her kommer fødselsdags giveaway nr. 4: I kan nemlig vinde et gavekort på 1000 kr. til LiseLindvig.dk! Lise Lindvig er et dansk kvalitets skobrand med fokus på komfort, der ikke går på kompromis med design (hvilket jo ellers så tit er tilfældet). Alle skoene er lavet af lækre materialer og modellerne findes i mange fine farver. Lise Lindvig har sko til alle lejligheder, så uanset, om man skal bruge glitter pumps til fest eller støvletter til arbejdet, er der noget for enhver smag <3

Det eneste I skal gøre for at deltage, er følgende:

1. Like bloggens facebook her eller bloglovin her

2. Like Lise Lindvig’s facebook her

3. Skriv i kommentarfeltet på bloggen, at du deltager

 

Derudover kan jeg lige tippe om, at man får 5% på alt på hjemmesiden, hvis man liker ovenstående facebook side – Så er rabatkoden FB. Man kan også opnå 5% rabat ved at tilmelde sig nyhedsbrevet – rabatkoden vil så være LLLL :)

Konkurrencen slutter d. 6 november 2013

 

100

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EBAY CRAVINGS