SPRING HAIR ACCESSORY

OUTFITS LATELY

style recapstyle 2Hej sweets. Har I nydt weekenden? Jeg har været i byen både fredag og lørdag – så jeg er helt smadret i dag hehe. Senere skal jeg hjem til en af mine veninder til en god gammeldags sleepover med popcorn og pyjamas. En perfekt måde at afslutte weekenden på, synes jeg :)
Jeg har samlet nogle af mine seneste outfits, da jeg synes det meget sjovt, at se tilbage. Det er måske heller ikke altid I lige får læst alle indlæg på bloggen og derved ikke har set alle outfits. Sådan har jeg det i hvert fald selv med de blogs, jeg læser, så jeg elsker style recaps. Mine favoritter er 1, 5 og 6. Jeg er helt vild med blomsterbuksedragten og de prikkede strømpebukser! Hvilke kan I bedst lide? :)

2

  • Camilla K. Olesen

    Du er simpelthen så gudesmuk, og hvem der bare havde en garderobe som din. Du har altså virkelig god stil!
    Jeg er særligt vild med outfit nummer 1, 4 og 8 – men i bund og grund er alle outfits helt i top!

    Og din weekend lyder fantastisk, og sleep-over giver (for mig) dejlige associationer til en lige så dejlig barndom! Not bad! ;)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • imeldascloset

      Hvor er du altså sød <3 Tusinde tak for din søde kommentar, den blev jeg virkelig glad af at læse! :)
      1 er helt klart også min favorit :D Ja en god gammeldags sleepover tager man aldrig fejl af. Det altid så hyggeligt bare at slappe af med veninderne :) Håber du også har haft en god weekend <3

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPRING HAIR ACCESSORY