FLOWERGIRL IN THE WOODS

ROSEBUD LIP BALM

IMG_0975IMG_1000Kender I det, når der er noget, man virkelig ikke kan leve uden, og som kan irritere en hele dagen, hvis man glemmer den derhjemme? Sådan har jeg det, når jeg glemmer min elskede Rosebud læbepomade, som jeg er mega afhængig af haha. Det er uden tvivl den bedste læbepomade, jeg nogensinde har brugt, og jeg har sværget til den i flere år. Den slår altså alt fra Eight hour (og det gør den virkelig), vaseline, labello og hvad der ellers findes derude. Den indeholder nemlig masser af bivoks der gør, at læbepomaden holder længe. Derudover dufter den diskret af jordbær og minder mig altid om sommer og sol.
Om vinteren bruger jeg den også konstant, da jeg altid får meget tørre læber, lige så snart det bliver koldt. Jeg anbefalede den på et tidspunkt til en veninde, der havde samme problem, da hun ikke kunne finde nogen læbepomade, der var gode nok. Så lånte jeg hende min Rosebud og hun har også haft den på sig siden. Nogle gange bruger jeg den også på ‘tørre pletter’, tørre neglebånd osv. da den kan bruges som meget andet end læbepomade. Og hvis I undrede jer, så er min entusiasme altså ikke påtaget, da jeg oprigtigt virkelig bare elsker den læbepomade haha!
Normalt koster den 99 kr. i butikkerne, men hos online-mode.dk kan I finde den her til 79 kr :)

Indlægget er lavet i samarbejde med online-mode.dk

2

  • JEG ELSKER ROSEBUD! Endelig er der en som har fået øjnene op for det fantastiske ved den læbepromade. Det kan godt være den koster 100 kr i momentet, men den er altså super fed og virker heeelt vildt godt!

    TUSIND TAK fordi du har lavet et indlæg omkring Rosebud, så ved jeg, jeg ikke er den eneste som er addicted ;) Virkelig fed blog du har!

    Hopeless✈Wanderer

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • imeldascloset

      Ja den er SÅ fantastisk! Er også glad for jeg ikke er den eneste :D det er virkelig et afhængigheds produkt haha.
      Og tusinde tak <3 jeg kigger lige forbi din :)

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FLOWERGIRL IN THE WOODS