APRIL FAVORITES

FLOWERGIRL IN THE WOODS

IMG_0136IMG_0081IMG_9942IMG_0101eIMG_0029IMG_0115Blouse: MbyM               Skirt: S’NOB De Noblesse           Headband: H&M                Heels: NLY Trend

Godaften piger <3 Jeg tog disse billeder for noget tid siden, da jeg gerne ville vise jer min nye draperede nederdel og det smukke hårbånd. Er det ikke fint? Jeg er helt vild med det, så jeg tænkte jeg ville gå all in med ‘blomsterbarn’ temaet og tog derfor billederne i en skov ude ved mine forældre. Det ser helt eventyrligt ud og får mig til at savne landet lidt. Der er simpelthen så smukt.
Nu kan jeg bare ikke vente med, at det bliver rigtig sommer, så hårbåndet og nederdelen for alvor kan blive luftet :)

//Hi girls. I took these pictures a while ago because I wanted to show you my new draped skirt and the gorgeous headband. Isn’t it cute? I’m crazy about it so I thought I just might go all in on the ‘flowergirl’ theme and therefore took the pictures in a forest near my parents. It looks like something from a fairytale I think. Now I just can’t wait for the summer to arrive so I can wear the skirt and headband for real :)

2

  • camilla

    Hej .
    Mig og min veninde holder meget af din blog, og er et stort forbillede.
    Min veninde er meget lidt udviklet kropsmæssigt – tænker det er ligesom dig.
    Du formå at se smuk ud alligevel, men tænkte du måske ville lave et indlæg om hvordan det er at se så lille ud og leve et normalt liv. For der står på din profil du er 22 hvis det rigtigt.
    Men håber du forsætter, for du er virkelig sej

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • imeldascloset

      Hej med jer :)
      Mange tak fordi I læser med.
      Jeg vil godt understrege, at jeg altså ikke er underudviklet, men bare ser ung ud. Jeg får tit at vide, at jeg ser yngre ud end jeg er, for som jeg har skrevet på bloggen er jeg altså 22 :) Jeg er spinkel af natur og jeg synes det er rigtig vigtigt at huske, at alle ser forskellige ud og sådan noget som kropsidealer – for mig i hvert fald – er meget relativt. Hvis I har nogle andre spørgsmål, så skriver I bare.
      Men mange tak for jeres kommentar :) Jeg håber I vil blive ved med at læse med

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

APRIL FAVORITES