SUMMER DRESSES

SUMMER TREND: MATCHING SUITS

collage13En af de trends jeg virkelig craver (også) denne sæson, er matchende sæt! Jeg synes det ser så fedt og gennemført ud. Man kan se sættet som et godt statement piece – eller faktisk en accessory i sig selv – og style sættet med simple basic items. F.eks. er jeg vild med de blomstrede sæt eller det orange, som også er stylet med simple items. Jeg har selv været på udkig efter et sæt med matchende top og shorts, men uden held. Det er, som om trenden ikke helt er nået ud til high street butikkerne endnu. Men jeg skal helt sikkert have fundet mig et inden sommeren er omme ;)

//One of those trends that I really crave (also) this season, is matching suits! I think it looks so chic and stylish. You can use the suit as a statement piece and thereby style it with simple basics for a classic look. Fx. I really like the flower suits and the orange suit that’s also styled with simple items. I’ve been looking for matching top and shorts but without luck. It seems as if the trend really hasn’t hit the high street shops yet.
But I definitely have to get me one before the summer is over ;)

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUMMER DRESSES